RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Eroul Costache, cel mai emoționat ”tricolor”: ”Nu-mi vine să cred! Sunt blocat!”

Valentin Costache, eroul naționalei U21, a oferit prima reacție după calificarea la EURO 2021.

România a remizat cu Danemarca, scor 1-1, și și-a asigurat biletele pentru turneul final din Ungaria și Slovenia. Costache a marcat golul calificării în minutul 72, din pasa lui Moruțan.

La finalul meciului, fotbalistul CFR-ului și-a găsit cu greu cuvintele. Emoționat după ce a contribuit decisiv la calificarea la EURO, Costache a vorbit despre cea mai importantă seara din cariera sa.

“Nici nu-mi vine să cred. Sincer, chiar mă gândeam că trebuie să mai marchez și eu, nici la club n-am făcut-o. Măcar aici, să mai spăl din păcate. Uite, că a venit golul ăsta al calificării. Toți m-au încurajat că o să intru, o să intru, și uite că am reușit să marchez.

Toți eram foarte nervoși, foarte stresați, așteptam să ne calificăm. Până la urmă, s-a terminat cu bine. Pentru mine… sunt pur și simplu blocat. Când eram mic, doar visam la asta. Am păstrat tricoul și nu-l voi da nimănui.

Îi voi suna pe ai mei, prietena mea, familia. Știți cum e, așa se face. Se adună multe, mult stres și când vine un gol ca ăsta trebuie să te descarci, să te liniștești.

Vreau să fim toți sănătoși, să ajungem cu bine la EURO. Să luăm meci cu meci și să ajungem cât mai sus. Ați văzut toți ce calitate este aici. Chiar asta vorbeam înaintea meciului, cred că aveam 1-0 din vestiare dacă ar fi fost plin acest stadion.”, a declarat Costache la finalul meciului, la Pro X.

costache

Vezi și VIDEO | Ungaria și Slovenia, venim! România U21 și-a asigurat biletele pentru EURO! Meci dramatic la Ploiești

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare