Contra este dorit la un club din Anglia! Echipa pe care o poate antrena “Guriță”, după experiența de la Dinamo

contra-dinamo

Fostul antrenor al “câinilor” este liber de angajament în aceste momente, după despărțirea de formația din Ștefan cel Mare, de la finalul anului trecut!

Plecat cu scandal de la Dinamo din cauza problemelor financiare ale clubului, Cosmin Contra a declarat în urmă cu doar câteva zile că este gata să înceapă o nouă aventură, după perioada mai puțin reușită pe banca “alb-roșilor”.

Potrivit ultimelor informații, “Guriță” s-ar afla pe lista formației Sheffield Wednesday, și face parte din lista cu mai mulți antrenori a patronului de la clubul britanic. Fostul selecționer al echipei naționale a României se luptă cu Henk ten Cate, Pep Clotet, Vladimir Ivic și Paul Cook pentru funcția de antrenor principal al echipei din liga secundă engleză.

contra nervos

“Antrenorul de 45 de ani care ultima dată a pregătit-o pe Dinamo ar fi interesat să o pregătească pe Sheffield Wednesday, dar proprietarul echipei, Dejphon Chansiri încă nu se grăbește pentru că are o listă largă de propuneri”, scriu jurnaliștii de la Sky Sports.

Cosmin Contra a mai antrenat de-a lungul carierei de antrenor principal echipe precum Poli Timișoara, Getafe, CF Fuenlabrada, Petrolul Ploiești, Guangzhou R&F, Alcorcon, naționala României și Dinamo.

Tot în această iarnă, Dan Petrescu și Laszlo Balint au fost și ei propuși pe banca celor de la Sheffield, dar în cele din urmă niciunul dintre ei nu au mai ajuns pe banca englezilor.

Sheffield Wednesday este în prezent antrenată de Neil Thompson, interimar din decembrie 2020, iar echipa ocupă locul 23 în clasamentul din Premiership, cu 25 de puncte adunate în 26 de meciuri.

Citește și Gloriile lui Dinamo au ajuns la capătul răbdării: “Vrem respect, mi-am riscat viața pentru acest club!”