RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Continuă coșmarul de la Dinamo! Ce se întâmplă cu cei patru jucători care au fost dați afară din chirie

Formația din Ștefan cel Mare trece prin una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului, iar situația din acest moment a întrecut cu mult orice fel de așteptare!

Fotbaliștii de la Dinamo București au ajuns la capătul răbdărilor, iar ultima întâmplare cu siguranță i-au făcut să regrete că au acceptat să rămână în continuare la club, în ciuda problemelor financiare.

După ce atât Cornel Țălnar, cât și Dorin Șerdean au dat asigurări că la sfârșitul acestei săptămâni se vor vira cel puțin două salarii restante, acest lucru se pare că nu s-a mai întâmplat în cele din urmă, iar „câinii” sunt disperați în aceste momente. Chiar dacă fanii dinamoviști se luptă din greu pentru a ține clubul în viață, acest lucru se pare că nu este suficient, iar Pablo Cortacero continuă să promită că situația se va rezolva în cele din urmă.

Citește și Fostul preşedinte al FIFA, Joseph Blatter, la spital în stare gravă!

Potrivit informațiilor Pro Sport, Paul Anton, Deian Sorescu, Andreias Mihaiu și Geani Crețu au fost dați afară din locuințe, deoarece conducerea lui Dinamo nu le-a mai plătit chiriile, așa cum era prevăzut în contract. Salvarea a venit în cele din urmă de la directorul de marketing al clubului, Radu Birlică, care a purtat o discuție cu cei de la hotelul Phoenicia și i-a convins pe aceștia să îi cazeze pe cei patru jucători ai câinilor. Tot în acest hotel mai sunt cazați și antrenorul Jerry Gane, dar și oficialul Dorin Șerdean.

Radu Birlică, directorul de marketing al celor de la Dinamo

Fostul șef al Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo București, Gabi Răduță, a vorbit zilele trecute despre situația dezolantă de la unul dintre cele mai importante cluburi din România.

Toți copiii care sunt veniți din provincie au fost scoși afară din chirie, m-au sunat părinții lor să îmi spună cu unii dintre ei le-au dat pensiile ca să își plătească copiii chiria. Mi-aș fi dorit să pot vorbi cu cineva din club ca să încerc să îi ajut, dar nu am cu cine să vorbesc! Cu cine să vorbesc? Până la urmă au rezolvat majoritatea, au luat bani de la părinți. E foarte greu prin ce trec jucătorii lui Dinamo. M-au sunat părinții lui Giani Crețu și le-am promis că o să vorbesc cu cineva, să vedem ce putem să facem ceva să se reglementeze această situație. Ei stau cu chirie în Otopeni ca să fie aproape de Săftica, unde se pregătesc”, a spus Gabi Răduță, potrivit Pro Sport.

Citește și Naționalele care au închiriat deja arenele Ghencea și Arcul de Triumf pentru EURO 2020! FRF a făcut anunțul

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare