RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Contestaţie depusă de Poli Iaşi, după meciul amânat cu Viitorul: ,,Nu au vrut să dea drumul la nocturnă”

Meciul dintre Viitorul şi Poli Iaşi, din etapa a 24-a a Ligii 1, a fost amânat încă o dată, după ce nici astăzi nu s-a putut disputa din cauza ceţii.

23 de minute mai erau de disputat din această partidă, care trebuia iniţial să se reia astăzi la ora 16:00. După ce a fost amânat cu o oră din nou, arbitrul Chivulete a decis ca partida să nu se mai dispute deloc şi a trimis jucătorii la vestiare.

Potrivit regulamentului, jocul se va disputa la o altă dată, însă meciul se va relua din minutul unu, nu 67 cum trebuia astăzi. Ciprian Paraschiv, preşedintele lui Poli Iaşi, susţine că meciul putea să se joace, iar pentru asta a şi depus o contestaţie, după decizia lui Chivulete.

,,Am depus contestație. Se putea juca, cei de la Viitorul nu au vrut să dea drumul la nocturnă. În opinia mea se poate acorda 3-0 la masa verde, așa s-a întâmplat și la Iași. La noi nu a funcționat nocturna, iar aici ei nu au vrut să aprindă instalația.

Probabil le convine mai mult să joace din primul minut cu Poli Iași, decât să mai aibă la dispoziție 20 și ceva de minute. Se vedea din poartă în poartă, se putea juca, așa cum a spus și Andrei Cristea. Am depus contestație, vom vedea ce se va decide.”, a declarat Ciprian Paraschiv, pentru Digisport.

Citeşte şi Andrei Cristea și teoria conspirației: ”Evenimente ciudate contra acestei echipe!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare