FCSB atacă, după ce jucătorii nu au fost lăsați să se antreneze! “Vedem ce se întâmplă pe aeroportul de la Cluj”

FCSB

Helmut Duckadam a reacționat după ce Ministerul de Interne nu a aprobat ca FCSB să înceapă antrenamentele, deși toți jucătorii au fost testați pentru COVID-19.

Directorul de imagine al vicecampioanei nu înțelege de ce fotbaliștii nu sunt lăsați să se pregătească, în deplină siguranță, în baza din Berceni.

Gigi Becali a făcut toate eforturile necesare ca fotbaliștii să poată începe antrenamentele. A testat toți jucătorii și angajații, a făcut curățenie lună în baza din Berceni și a promis că va respecta toate măsurile de siguranță împotriva COVID-19. Cu toate acestea, Ministerul de Interne nu a fost de acord cu ideea latifundiarului din Pipera.

Helmut Duckadam a ieșit la atac și a făcut referire la situația de acum două zile de la Cluj, când 1.800 de persoane s-au înghesuit în aeroport înainte să urce în avioane.

Se așteaptă rezultatele testelor. Din păcate, unii respectăm această decizie, de a sta în casă, de a sta departe de aglomerație. Vedem și noi ce se întâmplă pe aeroportul de la Cluj, unde nu se mai pune problema că 3-4-5 jucători vor să meargă să facă antrenamentul și li se interzice acest lucru.

Eu cred că era necesară prelungirea stării de urgență, dar cred că trebuie ușor, ușor relaxată această situație. Am văzut și în alte țări că se relaxează puțin situația. Cred că baza de la Berceni poate asigura toate condițiile necesare pentru a face antrenamente peste o săptămână sau două”, a spus Duckadam, pentru AntenaSport.

CITEȘTE ȘI: Coronavirus | Gigi Becali șochează din nou! Patronul FCSB, oprit în trafic de Poliție: “Mi-au cerut declaraţia. Păi ce-i aia?”