RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Gabi Balint, ironic în “războiul stelelor”! “Lăsaţi-ne să ne pregătim pentru Liga 3!”

Gabi Balint a comentat cu ironie intenţia patronului FCSB de a trimite jucători de la prima echipă la derby-ul de clasament din Liga 3. CSA Steaua şi FCSB II se vor întâlni sâmbătă în duelul pentru primul loc din Seria a 4-a. 

La meciul care se va disputa pe unul dintre terenurile din Complexul Ghencea, FCSB II ar putea miza pe jucători precum Dragoș Nedelcu, Octavian Popescu Aristidis Soiledis, Ovidiu Perianu sau Alexandru Buziuc.

Intenţia lui Gigi Becali este de a face totul pentru a împiedica CSA Steaua să promoveze în Liga 2 la finalul sezonului.

Fostul atacant al Stelei, Gabi Balint, a comentat într-o cheie ironică intenţia patronului FCSB.

“Deviza FCSB-ului poate să fie: <<Lăsați-ne să ne pregătim de Liga 3>>. Cât timp le permite regulamentul nu sunt de condamnat. Normal că nu le convine concurența.

Steaua trebuie să demontreze că merită să joace în Liga 2. Sigur, nu e ușor să joci împotriva unor fotbaliști din Liga 1, dar și Steaua are în lot câțiva jucători cu experiență, care au fost la Liga 1. Meciul este deschis oricărui rezultat. Durerea cea mai mare este că suporterii sunt divizați. Eu țin pumnii Stelei, sper să facă un meci bun”, a spus Gabi Balint, pentru Digi Sport.

Două baraje pentru promovare

După cele 18 etape, primele două clasate din fiecare serie vor merge la baraj. În primul baraj, campioana și vicecampioana din Seria 4 vor înfrunta primele două clasate din Seria 3, care la ora actuală arată în felul următor:

  • Locul 1 din Seria 3 (CS Afumați) vs Locul 2 din Seria 4 (FCSB II)
  • Locul 1 din Serie 4 (Steaua) vs Locul 2 din Seria 3 (Mostiștea Ulmu)

Ulterior, învingătoarele din aceste două jocuri de baraj se vor înfrunta într-un al doilea baraj. Al doilea baraj va desemna cele cinci echipe din Liga 3 care promovează în Liga 2.

Astfel, CSA Steaua şi FCSB II ar putea juca un meci cu promovarea pe masă la finalul sezonului din Liga 3. 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare