RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Colțescu, din nou în centrul atenției: „M-a supărat cu acel penalty acordat!”

Eugen Neagoe, antrenorul Astrei Giurgiu, este dezamăgit de prestația elevilor săi în meciul de la Sfântu Gheorghe.

Sepsi Sf. Gheorghe a zdrobit-o pe Astra Giurgiu, sâmbătă, în al treilea meci al etapei a 18-a din Liga 1 scor, 4-1.

Antrenorul giurgivenilor a declarat la sfârșitul partidei că elevii săi au făcut prea multe greșeli pentru nivelul Ligii 1. Eugen Neagoe a spus că echipa pregătită de Leo Grozavu a merit pe deplin victoria și își merită locul în clasament.

”Am început jocul foarte bine, am făcut prima greșeală și am fost taxați, iar după aceea greșelile au venit în lanț. Jucătorii au făcut greșeli de începători. Când nu ești foarte serios, când nu ai atitudine corectă, fotbalul te pedepsește.

Le-am atras atenția jucătorilor mei că cei de la Sepsi sunt puternici, au avut o atitudine bună. E o victorie meritată, bravo lor! E un rezultat formidabil pentru ei, unul foarte prost pentru noi. Merită felicitări pentru modul cum au tratat acest joc.

Cu siguranță vor mai apărea doi jucători. Sper să nu fie târziu. În acest moment trebuie să ne gândim la următorul joc. Întâlnim campioana României, trebuie să ne batem.” a declarat Eugen Neagoe.

Tehnicianul a explicat de ce Constantin Budescu nu a fost titular în partida de pe stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Citește și VIDEO | Edi Iordănescu țintește titlul: ”Noi avem drumul nostru!”

(n.r. despre decizia de a nu-l titulariza pe Budescu) „Asta a fost hotărârea pe care am luat-o împreună cu el. El a jucat 90 de minute și cu FCSB și cu Craiova. E o stare de oboseală în echipa noastră. Jocul l-am abordat foarte bine, până la primirea golului. Acel gol ne-a bulversat. Nu trebuia să se întâmple asta, dar s-a întâmplat”, a spus Eugen Neagoe la finalul partidei.

Eugen Neagoe s-a declarat bucuros că Sebastian Colțescu a revenit în arbitraj după scandalul din Liga Campionilor, deși acesta l-a supărat în partida de astăzi după ce a dictat un penalty împotriva echipei sale.

„S-a procedat foarte corect cu el, că a revenit în arbitraj. Mă bucur pentru el. Este un băiat care a muncit foarte mult să ajungă unde a ajuns. Chiar dacă astăzi m-a supărat puțin cu acel penalty care a fost ușor acordat. În rest, mă bucur pentru el că a revenit. Atunci cred că s-a făcut o prea mare discuție. El nu a avut nicio intenție. La cum îl cunosc eu, nu cred că s-a pus problema de rasism. Este un băiat foarte bine crescut”, a explicat Eugen Neagoe

În urma rezultatului de la Sfântu Gheorghe, Astra Giurgiu ocupă locul 12 în Liga 1 cu 17 puncte strânse după 18 meciuri scurse din actualul sezon.

Citește și Oficialii FCSB lovesc încă o dată! După contractul special propus lui Haruț, au inventat și clauza minune!

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare