Oficialii FCSB lovesc încă o dată! După contractul special propus lui Haruț, au inventat și clauza minune!

gigi-becali-fcsb

Conducerea roș-albaștrilor a surprins din nou după ce în urmă cu două săptămâni o decizie luată în birourile clubului a generat fel de fel de reacții.   

După contractul de 7 ani care a fost refuzat de Denis Haruț, acum Gigi Becali a mai inventat ceva. I-a obligat pe coreenii de la Seognam care l-au cumpărat pe Sergiu Buș să plătească banii în două săptămâni. În caz contrar, potrivit contractului agreat de ambele părți, dacă acest lucru nu se va întâmpla, suma de transfer va deveni dublă! Adică în loc de 450.000 de euro clubul din Coreea de Sud ar urma să verse 900.000 de euro în conturile deținătoarei Cupei României. Dezvăluirea a fost făcută de agentul FIFA, Bogdan Apostu.

apostu

„În general, coreenii sunt foarte serioși. Spun o chestie de la negocieri. Nu e o picanterie, ci o realitate. FCSB e obișnuită să nu primească banii la timp de la echipele îndepărtate. Avem atâtea cazuri cu arabii, chiar cu Pintilii. Așa că FCSB a luat în considerare asta, a cerut banii imediat. Cei de acolo n-au înțeles de ce și au zis că în două săptămâni plătesc. Atunci FCSB a cerut garanție, ceea ce e firesc. 

Cei de la Seongnam au zis să plătesc dublul sumei de transfer dacă în două săptămâni FCSB nu are banii în cont. N-am mai văzut așa ceva! Ceea ce spune multe despre corectitudinea unui club”, a asigurat Bogdan Apostu, impresarul lui Sergiu Buș pentru Gazetă. 

CITEȘTE ȘI –>> Cum văd străinii progresele făcute de Simona Halep: “A fost o chestiune personală”