Ciprian Paraschiv reacţionează, după ce Andrei Cristea a fost obligat să redevină jucător: ,,Nu merita asta”

Rezultatele slabe înregistrate la Politehnica Iaşi l-au făcut pe primarul oraşului să ia o serie de măsuri considerate destul de drastice.

După doar câteva meciuri în calitate de antrenor al echipei, Andrei Cristea a fost forţat să redevină jucător la Poli Iaşi, după măsurile luate de cei care se ocupă de destinbul formaţiei din Copou.

Andrei Cristea antrenor Poli Iasi

Ciprian Paraschiv, preşedintele clubului Iaşi, a reacţionat după aceste măsuri şi i-a luat apărarea lui Andrei Cristea. Acesta este de părere că fotbalistul nu meriat să fie trata în acest mod.

,,Sunt în drum spre București pentru întâlnirea de mâine a cluburilor din Liga 1. În ceea ce mă privește, îmi voi prezenta punctul de vedere după ce voi discuta cu cei care au luat deciziile de azi, fără să fiu consultat.

Ciprian Paraschiv

Acum pot să spun doar atât: Andrei nu merita să fie tratat atât de urât!“, a postat Ciprian Paraschiv pe Facebook.

Andrei Cristea a devenit antrenorul principal al echipei din Copou, după ce Daniel Pancu a fost demis tot din cauza rezultatelor slabe.

cristea

Favoriţi pentru a prelua banca celor de la Politehnica Iaşi sunt Adrian Mihalcea, Flavius Stoican, Cristiano Bergodi și Eugen Neagoe, potrivit ProSport.

PoliIasi 1

Citeşte şi ULTIMA ORĂ | Dezastru la Poli Iași! Ce măsuri au fost luate împotriva lui Andrei Cristea și Ciprian Paraschiv