Ciprian Marica surprinde! Reproșuri pentru fanii lui Dinamo: “M-aș fi așteptat să îi văd pe străzi”

Situația clubului Dinamo este incertă, în condițiile în care Ionuț Negoiță nu a găsit un cumpărător și nici nu mai este dispus să investească. Până acum, suporterii au fost singura salvare a ‘câinilor roșii’, după ce au achitat licența pentru următorul sezon al Ligii 1 și mai multe salarii restante către jucători și staff.

Cu toate acestea, Ciprian Marica se aștepta la mai mult din partea fanilor. Fostul atacant de la Dinamo le reproșează acestora faptul că nu au militat pentru construirea unui nou stadion în Ștefan cel Mare.

În plus, Marica este convins că suporterii dinamoviști nu au forța financiară necesară pentru a prelua clubul de la Ionuț Negoiță.

pch negoita

M-aș fi așteptat să îi văd pe străzi, mai ales că acum se poate ieși, mărșăluind să ceară un stadion, pentru că altfel nu va veni cineva la Dinamo. Aș fi vrut să îi văd preocupați de acest aspect, pentru a se lua niște măsuri pentru construirea unui stadion și pentru Dinamo. Suporterii pot pune presiune ca lucrurile să se miște într-un fel sau altul. Rapid și Steaua vor avea stadion nou.

Cum să vină un investitor care nu poate face bani din nimic? Cum să cumperi Dinamo pe un leu, adică vreo cinci milioane de euro, hai să nu ne mai mințim cu leul ăsta. Îi văd preocupați într-adevăr (pe fani) de finanțarea echipei, să preia echipa, doar că nu cred că au forța financiară, pentru că pe lângă cele cinci milioane care să acopere costul, mai este nevoie de încă cinci milioane buget. Ei trebuie să facă presiuni“, a spus Ciprian Marica la DigiSport.

marica-ciprian-marica

Ciprian Marica (34 de ani) a jucat la Dinamo între 2001 și 2004, reușind să câștige două campionate și o Cupă a României.

CITEȘTE ȘI -> EXCLUSIV | Dinamo caută investitor! “În următorii 7-8 ani, e greu să produci bani cu Dinamo”

CITEȘTE ȘI -> Omul care a fost la un pas de Dinamo face dezvăluiri despre situația clubului alb-roșu