Omul care a fost la un pas de Dinamo face dezvăluiri despre situația clubului alb-roșu

Cornel Şfaiţer a fost la un pas de a se alătura clubului din „Groapă”. Acesta ar fi trebuit să devină președintele lui Dinamo, însă negocierile cu Negoiță s-au împotmolit.

Plecat de la FC Botoșani și ajuns acum la Sepsi, Cornel Şfaiţer deplânge situația prin care trec dinamoviștii și spune că Negoiță nu poate vinde clubul, deoarece „acolo există o gaură în buget”.

Citește și  • Dinamo rămâne la Negoiță! Negocierile cu investitorii spanioli au picat

„La momentul ăsta e trist ce se întâmplă la Dinamo. Eu vedeam echipa din nou în play-off, îmi doream derby-urile de altădată.

Din păcate, Dinamo nu e simplu de vândut, se vehiculează sume, dar evident este o gaură acolo în buget. Apar investitori în fiecare săptămână. Dar e complicat, ştiu lucruri din interior.

Trebuie un investitor puternic cu un proiect pe cel puţin 3 ani, suporterii vor trofee, vor din nou meciuri în cupele europene.

Nimeni nu are răbdare. Este nevoie de un investitor care să facă o injecţie de capital important, nu doar 2-3 milioane, doar ca să astupi găurile acum. Este un brand şi ar trebui profitat de acest lucru”, a spus Cornel Şfaiţer, potrivit Digi Sport.

Sfaiter-Sepsi-Galerie

Citește și • „Câinii” primesc și vești bune! Gestul făcut de oficialii clubului