RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Un oficial FRF a identificat liderul României U21: “Nu începe echipa fără el!”

Reprezentativa României de tineret va debuta în această seară la EURO 2021, contra naționalei din Țările de Jos (Olanda), de la ora 22:00!

Formația pregătită de Adrian Mutu va juca la al doilea turneu fina consecutiv, asta după ce a reușit să surprindă pe toată lumea datorită parcursului senzațional din Italia, de acum doi ani. “Tricolorii” mici se luptă acum pentru ieșirea din grupele de la EURO cu reprezentativele de tineret ale Germaniei, Țărilor de Jos și Ungariei și speră să facă o figură cât mai frumoasă.

Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a vorbit despre naționala “Briliantului și consideră că jucătorul FCSB-ului, Olimpiu Moruțan, este liderul din acest moment al României U21. Stoichiță este de părere că atât Moruțan, cât și Darius Olaru sunt doi pioni foarte importanți atât în vestiar, cât și în teren, iar Adrian Mutu nu ar trebui să înceapă primul 11 fără cei doi.

morutan 1

 

„Moruțan este un lider! Cum să nu fie un lider? Și nu numai el. La Steaua (n.r. FCSB), nu începe echipa fără el și fără Olaru. Acum, la Steaua se așează totul în jurul a doi copii de 20 de ani. Nu trebuie să aibă frică de nimic.

Avem echipă foarte bună! Nu avem motive să fim îngrijorați. Nu e presiune pe ei. Obiectivul l-au atins. Ce vine de acum înainte este bonus. Faptul că, sub presiune, s-au calificat ar trebui să fie mai bine. Ei și-au impus obiective extrem de îndrăznețe. Am încredere că le vor realiza”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Antena Sport.

Olimpiu Moruțan este unul dintre oamenii de bază ai FCSB-ului din acest sezon, mijlocașul în vârstă de 21 de ani fiind în mare formă în momentul de față. 12 meciuri și un singur gol are Moruțan pentru echipa națională a României de tineret înainte de debutul la EURO 2021.

Citește și EXCLUSIV | Avertisment pentru România: ,,Macedonenii nu sunt de neglijat! Au crescut enorm în ultimul timp”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare