Revoltător! Cinci fotbaliști, acuzați că au violat o studentă: ”Nu le puteam opune rezistență”

Un caz desprins parcă din filmele de groază a avut drept personaje principale cinci jucători din fotbalul profesionist!

Această veste a luat cu asalt cunoștințele persoanelor implicate, iar victima a mărturisit că pur și simplu nu le-a putut opune rezistență agresorilor. Nefericitul eveniment a avut loc chiar în casa fetei abuzate, după o petrecere organizată chiar de aceasta.

Fotbaliștii implicați în acest scandal sunt legitimați la clubul Virtus Verona, din liga a treia italiană. Cei cinci jucători sunt acuzați că au participat la un viol în grup și pot risca sancțiuni severe. Totul s-ar fi întâmplat în ianuarie 2020, victima fiind o studentă de 20 de ani. Potrivit tinerei, patru jucători ar fi forțat-o să întrețină raporturi sexuale, după ce au îmbătat-o întâi, iar un al cincilea a filmat toată agresiunea.

fotbalisti viol
Sursa foto- GV,General View, Profimedia Images

„Nu-mi amintesc deloc cum am ajuns în dormitor, iar în jurul meu erau patru băieți goi de la brâu în jos. În acel moment am strigat «Dar câți naiba sunteți?». Trei beri de 66 cl, apoi câteva pahare de gin cu lămâîie și a început să mi se facă rău. Mă simțeam complet neajutorată, nu le puteam opune rezistență și când am realizat ce mi se întâmplă i-am implorat să se oprească, La final, m-am dus la baie și am vomitat”, mărturisește victima, conform Corriere del Veneto.

Președintele Lega Pro, competiția din care face parte echipa celor cinci fotbaliști, a reacționat imediat la acuzațiile aduse jucătorilor. „E un caz care mă lasă profund indignat și înfuriat, atât ca om de familie, cât și din postura de conducător sportiv, ce militează pentru respect. Procesul penal își va urma cursul, dar niciodată nu mi-am imaginat că se poate întâmpla asemenea poveste oribilă”, declară Francesco Ghirelli.

Citește și Tragedie pe un stadion din Galați! O persoană și-a pierdut viața în pauza unui antrenament