Tragedie pe un stadion din Galați! O persoană și-a pierdut viața în pauza unui antrenament

Sursa foto- vremeanoua.ro

În cursul zilei de astăzi, autoritățile din Galați au fost chemate să intervină de urgență ca urmare a unui accident stupid!

Continuă veștile rele pentru sportul românesc. După ce în urmă cu puțin timp a fost anunțată trecerea în neființă a lui Cornel Cristescu, fostul fotbalist al celor de la Steaua și FC Argeș, acum, un alt eveniment cumplit ține capul de afiș în România.

Întâmplarea a avut loc în pauza unui antrenament, atunci în care un puști de doar 10 ani a cerut să meargă la toaletă. Totul s-a petrecut în momentul în care copilul a vrut să ajungă la toaletă strecurându-se printr-un gard, dar din păcate două plăci de beton au căzut peste el, strivindu-l, scrie vremeanoua.ro.

galati

La scurt timp a fost chemată ambulanța la fața locului, iar copilul a primit primul ajutor. Sub privirile tatălui, David C a fost transportat la Spitalul Județean din Galați, dar din nefericire, minorul a murit din cauza rănilor grave, în special la cap.

„Participam cu elevii mei la cupa „Iepurașul” din Galați, iar într-o pauză, de la antrenament, David și colegii săi au cerut să meargă la toaletă, au întrebat pe organizator unde să meargă și acesta le-a zis să se ducă după gard. S-au dus printr-o gaură, eu nici măcar n-am văzut gaura aia din gard unde era, până când s-a produs tragedia.

El a vrut să iasă prin gaură și au căzut peste el două plăci, peste capul lui. Noi am alergat imediat acolo iar patru bărbați nu am putut să le ridicăm, a trebuit să mergem și pe partea cealaltă de gard. Am chemat ambulanța la 112, a fost dus la spital, suntem toți bulversați, iar la spital a murit. Acum sunt la poliție dau o declarație”, a spus antrenorul Ovidiu Mangu.

IPJ Galați a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar organizatorii Cupei “Iepurașul” sunt acum la audieri, susține sursa citată.

Citește și Un nou deces în fotbalul românesc! Anunțul făcut de FC Argeș