Christoph Daum, impresioant de Ianis Hagi: ,,E un jucător excelent, talentat, dar nu înţeleg asta”

Ianis Hagi este unul dintre cei mai în formă jucători români ai momentului, iar asta i-a adus şi convocarea la naţională pentru acţiunea din martie.

Pentru această chemare la lot, Ianis Hagi l-a răsplătit pe Mirel Rădoi în meciul cu Macedonia de Nord, în momentul în care a marcat golul victoriei pentru ,,tricolori”.

ianis profimedia 0601555974
Ianis Hagi. Foto: Profimedia

Christoph Daum, fost selecţioner al României, a vorbit despre Ianis Hagi înaintea partidei pe care elevii lui Rădoi o vor disputa împotriva Germaniei, în preliminariile Campionatului Mondial. Daum este plăcut imoresionat de fiul ,,Regelui” şi nu îşi explică cum poate a vea un nivel atât de bun în condiţiile în care la Rangers mai este uneori ţinut şi rezervă.

,,Este un jucător foarte talentat. Câteodată urmăresc meciurile celor de la Glasgow Rangers, iar el nu face parte din primii 11, iar eu nu înțeleg de ce? Că Glasgow nu e Manchester City, de exemplu…

daum romania scaled

Și nu mai înțeleg cum se antrenează și cum dezvoltă performanță, în condițiile în care nu face parte mereu din primii 11. Desigur, acceptăm alegerile lui Gerrard, însă cu toții știm că Ianis este un jucător excelent și foarte talentat“, a declarat Daum, pentru Playsport.ro.

După ce va disputa meciul cu Germania, în această seară, de la ora 21:45, România se va deplasa pentru ultimul meci al acestei acţiuni în Armenia.

ianis hagi romania

Cum ar putea arăta echipele în meicul de diseară

  • România: Niță – Mogoș, Chiricheș, Burcă, Camora – R. Marin, Cicâldău – Stanciu – Man, Pușcaș, Mihăilă
  • Germania: Neuer – Klostermann, Ginter, Rudiger, Emre Can – Goretzka, Kimmich, Gundogan – Havertz, Gnabry, Sane
romania profimedia 0601250995 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Cum arată clasamentul grupei J, din care face parte şi naţionala condusă de Mirel Rădoi

  1. Germania – 3 puncte
  2. România – 3 puncte
  3. Armenia – 3 puncte
  4. Macedonia de Nord – 0 puncte
  5. Liechtenstein – 0 puncte
  6. Islanda 0 puncte 
mihaila romania profimedia 0601250992 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

Citeşte şi Mirel Rădoi, după România – Macedonia de Nord, scor 3-2: ,,A fost un thriller! Ne-a trecut un glonţ pe la cap”