RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Chindriș, jucătorul dorit de FCSB, e avertizat: ”Becali te face în toate felurile!”

Andrei Chindriș, fundașul de 21 de ani al celor de la FC Botoșani, e avertizat de Marius Croitoru, antrenorul moldovenilor.

Internaționalul de tineret este dorit cu insistență de Gigi Becali la FCSB. Patronul vicecampioanei oferă 550.000 de euro pentru ”perla” formației moldave.

Marius Croitoru nu a fost consultat în privința transferului lui Chindriș, însă tehnicianul își avertizează elevul: ”Eheee, la FCSB au ajuns foarte mulţi jucători buni care n-au rezistat. Acolo nu ajunge să fi doar valoros. Şi nu mă refer la ce zice Gigi despre ei, până la urmă, prima dată când te critică o face după un meci în care ai jucat prost, nu te-a certat înainte. E drept că apoi te face în toate felurile, cine e slab mental cedează şi de aici intri într-o spirală din care nu ştiu cine mai poate ieşi.

Cred că FCSB i s-ar potrivi lui Chindriş, fiindcă ar ajunge la o echipă care are acelaşi stil de joc cu al nostru, ofensiv, care stă mereu în jumătatea adversă. Aşa, îi e mai uşor şi lui, să aibă de rezolvat puţine faze şi nu una pe minut, când adversarul e pe tine mereu cu 7-8 jucători în atac. Cluburile discută. Trebuie să se înţeleagă între ei, apoi aş intra eu în joc. Cu mine nu s-a discutat încă ceva concret. Nu ştiu dacă m-ar afecta criticile lui Becali, nu am mai trecut printr-o asemenea situaţie” a declarat Marius Croitoru pentru gsp.

marius-croitoru-fc-botoșani

  • 800.000 de euro este cota de piață a lui Andrei Chindriș, conform transfermarkt.com.
  • 36 de apariții a bifat tânărul fundaș în Liga 1 în cariera sa

chindris botosani

Citește și FRF invită fanii echipei naționale să susțină lupta împotriva noului coronavirus

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare