FRF invită fanii echipei naționale să susțină lupta împotriva noului coronavirus

Federația Română de Fotbal (FRF) organizează partida România – Moldova în jocul video PES 2020, pe 15 aprilie. Sumele obținute din vânzarea biletelor virtuale vor ajunge la personalul medical care luptă în prima linie împotriva noului coronavirus, prin intermediul UNICEF.

Biletele virtuale se pot achiziționa pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Prețul unui bilet virtual este de 10 lei și poți achiziționa oricâte bilete dorești, până pe 15 aprilie, data partidei, inclusiv.

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 14 aprilie 2020

Din banii încasați, UNICEF va achiziționa echipamente de protecție (măști, mănuși, ochelari), termometre cu infraroșu și alte echipamente speciale necesare în pandemie asistenților medicali comunitari, asistenților și lucrătorilor sociali care merg pe teren pentru a asigura copiilor vulnerabili și familiilor acestora servicii de sănătate și protecție socială.

Acum, mai mult ca oricând, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca oricând, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și Profesioniștii din prima linie vin în sprijinul celor mai vulnerabili copii și a familiilor lor“, se arată în comunicatul FRF.

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Marţi, 14 aprilie 2020

La ora actuală, România a raportat 6.879 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 351 de oameni au murit.