CFR Cluj, gata să dea tunul financiar cu unul dintre cei mai buni jucători! ,,Doar acolo poate pleca”

CFR Cluj vrea să câştige al patrulea titlu la rând, însă echipa s-ar putea să slăbească foarte mult în această iarnă.

Unul dintre cei mai buni jucători ai echipei ar putea pleca de la CFR Cluj, dacă una dintre oferte s-ar concretiza în perioada următoare.

cfr

Andrei Burcă este fotbalistul cu care ardelenii ar putea da lovitura pe piaţa transferururilor. Florin Vulturar, impresarul jucătorului, spune că există momentan o discuţie din străinătate pentru o posibilă plecare a acestuia de la CFR Cluj. Acesta mai scoate în evidenţă că e foarte greu ca un jucător din România să ajungă într-un campionat foarte puternic.

,,Sunt foarte multe discuţii în acest moment, am o discuţie pentru Andrei Burcă, acum să vedem unde se ajunge. Clar în străinătate! De la CFR Cluj doar acolo poate pleca. 

Florin Vulturar

E un campionat bun. Când l-am adus la CFR, doar preşedintele, Marian Copilu, a avut încredere în el şi uitaţi la ce nivel a ajuns. Este un jucător esenţial pentru naţionala României. Trebuie să facă un alt pas într-un campionat mai puternic. 

E destul de greu să ajungă jucătorii români într-un campionat foarte puternic, nu s-au acomodat. Mai bine mergi într-un campionat unde primeşti un salariu foarte mare, cum e cazul lui Bordeianu.“, a mai declarat impresarul pentru Pro X.

burca cfr cluj

Andrei Burcă a ajuns la CFR Cluj în vara anului 2019, pentru 200.000 de euro de la FC Botoşani.

59 de meciuri a jucat Burcă de când a sosit la CFR Cluj şi a reuşit să marcheze de patru ori.

2.300.000 de euro este cota jucătorului acum, potrivit transfermarkt.com.

CFR CLUJ BURCA

Citeşte şi Marius Croitoru răspunde acuzelor aduse de Gigi Becali în cazul transferului Denis Haruţ! ,,E cea mai mare prostie ce a zis”