CFR Cluj a ajuns la o serie impresionantă de şapte victorii consecutive în deplasare după 1-0 cu Viitorul, la Ovidiu. Campionii sunt pregătiţi pentru ultimul meci al anului, derby-ul cu FCSB de pe Arena Naţională.

Oamenii lui Conceicao au lansat deja primele mesaje războinice înaintea confruntării cu echipa de pe locul al doilea.

„Din punctul meu de vedere, FCSB nu este favorită. Suntem echipa de pe primul loc, avem un avans de trei puncte. Este adevărat că FCSB joacă acasă, este o echipă bună, dar astfel de meciuri se câştigă mai mult cu sufletul, pentru că ambele echipe sunt de valori apropiate” – a prefaţat Ciprian Deac duelul de pe Arena Naţională.

„Să sperăm că gazonul va fi bun, pentru că l-au protejat atâta timp şi sper să îşi fi revenit, dar noi mergem foarte încrezători, mergem să câştigăm. Mai departe, vedem ce se va întâmpla” – a anunţat şi George Ţucudean. Golgeterul campioanei a ajuns la 13 goluri înscrise în actualul sezon din Liga 1. 

Concluzia i-a aparţinut căpitanului Mario Camora:

„Nu ne temem de nicio echipă în România. Avem încredere şi calitate, o să ajungem la Bucureşti să câştigăm şi, aşa cum am spus, să ne mărim distanţa în clasament” – a declarat portughezul.

FCSB – CFR Cluj se va juca sâmbătă, de la ora 20:00. În turul sezonului regulat, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1. 

CITEŞTE ŞI: Se contrazic în familie. Ianis Hagi: “De ce să nu luăm noi titlul?”