Eşecul suferit pe propriul teren, 0-1 cu CFR Cluj, a adus dezamăgire în tabăra Viitorului. Ianis şi Gheorghe Hagi au căzut de acord la final că Viitorul merita mai mult după aspectul jocului. Duelul dintre Viitorul şi CFR s- a încheiat cu 7-2 raportul şuturilor pe spaţiul porţii.

La final, Ianis Hagi s-a declarat dezamăgit de rezultat. Hagi jr. crede că el şi coechipierii săi ar fi meritat chiar victoria în faţa campioanei.

„Pe teren au mers toate, în afară de ultima pasă, finalizarea. Sunt seri când nu îţi intră mingea în poartă, creezi, duci multe mingi în careu, centrezi, şutezi şi nu intră în poartă. Ei pe o greşeală, mult spus, a alunecat Sebi acolo, din cauza terenului, o fază de poartă şi un gol, aşa au ieşit ei campioni anul trecut. Sunt o echipă cu experienţă, nu prea joacă fotbal plăcut, dar câştigă majoritatea meciurilor” – a comentat Ianis Hagi.

Căpitanul Viitorului a răspuns şi întrebării cu privire la favorita la câştigarea titlului.

„De ce să nu luăm noi titlul?! Am jucat peste ei, i-am dominat, de ce să ne gândim la alţii?! Să privim la noi în bucătărie, să punem la punct chestii în faţa porţii şi puteam să marcăm azi lejer două, trei goluri!” – a răspuns Hagi jr.

Hagi i-a dat dreptate fiului său în ceea ce priveşte analiza meciului, dar nu crede că echipa sa se poate bate la titlu în actualul sezon.

„Lăsaţi-l că este un băiat încă tânăr. Trebuie să se conecteze, să joace, să îşi facă meseria. V-am spus că o să suferim mult anul ăsta şi trebuie să fim cu picioarele pe pământ. Toţi erau cu capul jos în vestiar, le-am spus ‘capul sus! aţi făcut un meci foarte bun, mai ales în repriza a doua, contra unui adversar atât de puternic şi experimentat’ Interpretarea noastră a fost foarte bună, dar din păcate n-am avut şansă” – a declarat Gheorghe Hagi.

După 20 de etape, Viitorul este pe locul al patrulea în Liga 1, la zece puncte în urma liderului CFR Cluj.