CFR Cluj pregăteşte un nou transfer! Ce atacant vor să aducă ardelenii din Liga a 2-a

CFR Cluj vrea să-şi întărească lotul pentru sezonul viitor, când va încerca din nou să prindă grupele unei competiţii europene.

Pentru asta, CFR Cluj a pus deja ochii pe un tânăr atacant, din Liga a 2-a, pe care ar vrea să-l aducă în Gruia la vară.

cfr2

Daniel Paraschiv, atacant de 21 de ani de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, ar putea semna cu campioana ultimelor trei sezonae din Liga 1.

Cele două părţi ar fi în negocieri destul de avansate, iar suma de transfer nu ar reprezenta un impediment pentru cei de la CFR Cluj. În urma acestei mutări, ardelenii şi-ar asigura serviciile unui jucător eligibil şi pentru regula U21, scrie presa gorjeană, potrivit Looksport.

ParaschiV Daniel CFR

8 goluri a marcat Daniel Paraschiv pentru cei de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în acest sezon, în cele 17 partide jucate.

FC Braşov, Precizia Săcele, Viitorul Ghimbav, AFC Hărman, Luceafărul Oradea şi Viitorul Pandurii Târgu-Jiu sunt echipele pentru care a evoluat tânărul atacant până acum în carieră.

daniel paraschiv cfr
Sursa FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Citeşte şi Antrenament reușit pentru CFR Cluj înaintea partidei cu Dinamo! Pe cine au învins campionii într-un joc amical