CFR, avertizată! Toni Petrea e convins: ”Titlul e un obiectiv realizabil!”

Toni Petrea, antrenorul roș-albaștrilor, a oferit prima reacție după remiza de la Mogoșoaia, scor 1-1.

FCSB încheie anul pe primul loc, după remiza cu Sepsi, scor 1-1. Cristea a deschis scorul, iar Fofana a închis tabela. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză.

Vizibil nemulțumit de remiza din această seară, tehnicianul și-a lăudat elevii și a vorbit despre titlu, dar și despre Dennis Man, golgheterul FCSB.

”Un meci foarte aprig disputat. Am început meciul ezitant. Rezultatul e echitabil. Terenul nu ne-a ajutat. Suntem încă pe primul loc. Mai sunt returul, play-off-ul. E bine că am avut reacție și atitudine. Nu pot să nu mă declar nemulțumit.

S-a văzut că Sepsi e o echipă cu experiență. Trebuie să facem o analiză și vom vedea. A fost un arbitraj bun. La pauză s-a iscat un conflict între Crețu și domnul Grozau.

Titlul e un obiectiv realizabil. Sunt multe puncte puse în joc. Trebuie să fim concentrați. Ținând cont de situația prin care am trecut, e ok și așa. Dennis a avut o evoluție foarte bună. Poate face față la orice echipă!” – Toni Petrea, antrenor FCSB.

toni petrea 1

Vezi și VIDEO | Terenul de la Mogoșoaia nu le-a priit! FCSB, remiză cu Sepsi. Formația lui Petrea încheie 2020 pe primul loc