Fanii echipei Petrolul Ploiești sunt cunoscuți pentru pasiunea pentru culorile galben-albastru și pentru numeroasele coregrafii pe care le-au realizat încă din Liga a lV-a. Echipa din Ploiești a renăscut datorită suporterilor care au fost alături de club în cele mai grele momente.

Duminică, petroliștii vor disputa ultimul meci din acest an în compania celor de la Balotești pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești. Fanii sunt așteptați la meci, iar ”Peluza Latină” a postat un mesaj în care îi îndeamnă pe ultrași să se prezinte la meci.

foto: facebook.com/peluzalatina

”Deci…duminică, ora 12:00, e frig afară de crapă dragostea pentru PETROLUL în voi! Ți-am zis noi de pe acum ca să ştii din timp scuza cea mai des întâlnită. 
NOI nu suntem de aceeaşi părere! 
Ultimul meci al anului 2018 pentru PETROLUL, hai şi TU! Înainte cu şuba pe tine, LATINE! este îndemnul ”Latinilor” pe Facebook.

Petrolul ocupă locul 4 în acest sezon al eșalonului secund, fiind la doar 2 puncte distanță de liderul clasamentului, Chindia Târgoviște. Au marcat 38 de goluri și au încasat doar 18, iar golgheterul galben-albaștrilor este Sergiu Arnăutu cu 7 reușite.

Citește și A fost găsit ȚAPUL ISPĂȘITOR pentru DEZASTRUL de la Dinamo! ”Vedeți cine a adus jucătorii care sunt la ora actuală?”