Cel mai dur verdict pentru Ionuț Șerban, cel mai vechi jucător din lotul lui Dinamo, după operația din Turcia

ionut-serban-dinamo

Ionuț Șerban (25 ani) a fost operat cu succes în Turcia, dar a primit un verdict dur din partea medicilor.

Fotbalistul lui Dinamo s-a accidentat înaintea partidei cu FC Argeș, pierdută cu 1-2. Anunțul a fost dat de managerul Mario Niculae, înaintea duelului: ”Mijlocașul dinamovist Ionuț Șerban a suferit o leziune a ligamentului încrucișat anterior la genunchiul piciorul stâng”.

Intervenția chirurgicală din Turcia efectuată la renumitul spital Acibadem Altunizade a fost reușită, dar cu prețul că mijlocașul va sta pe tușă următoarele șase luni.

serban ionut

„BULETIN MEDICAL. Ionuț Șerban, operat la Acıbadem
Mijlocașul Ionuț Șerban a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Acibadem Altunizade, informează partenerul medical oficial al clubului Dinamo București.

„Reconstrucția artroscopică a ligamentului încrucişat la genunchiul stâng a fost efectuată de Prof. Dr. Barış Kocaoğlu, de la Universitatea Acibadem, Departamentul Ortopedie. În urma operației care a decurs cu success, Prof. Dr. Barış Kocaoğlu a declarat că jucătorul dinamovist va fi supus fizioterapiei și este de aşteptat să revină peste 6 luni pe terenul de fotbal”, se arătă în comunicatul de presă al celor de la Acibadem”, a fost anunțul oferit de Dinamo pe pagina oficială de Facebook.

Jucătorul lui Dinamo încă din 2013, Ionuț Șerban are un contract ciudat cu clubul din Ștefan cel Mare. În cazul în care va jucătorul va fi nevoit să plece de la Dinamo, clubul trebuie să-i dea lui Vasile Șiman, patronul Sportului Studențesc din acel moment, un milion de euro.

„Știu că pot mai mult, nu am pretenții exagerate. Eu, practic, am fost mereu legat de mâini și de picioare cu contractul acesta. Și mi-am irosit cel puțin 5 ani din cariera mea fotbalistică! Am pus eu clauza aia nenorocită?!

O urăsc! Nu e normal să fiu scos eu vinovat. Nu crezi că am avut propuneri să mă duc împrumut să joc undeva? Am încercat și eu de atâtea ori.

750135 ionut serban

Dar trebuie și acordul clubului, iar ca să nu existe riscul de interpretare a clauzei, n-am mai plecat nicăieri. Mi s-au dat câteva șanse la început, cu Stoican și o parte cu domnul Rednic, apoi, practic, am fost dat la o parte”, au fost cuvintele lui Ionuț Șerban în urmă cu aproape un an.

Mijlocașul român are doar două meciuri jucate în acest sezon de Liga 1, acumulând 21 minute în total.

CITEȘTE ȘI –>> Gigi Mulțescu primește întăriri! Ce jucător a revenit în lot și este gata de meciul cu Poli Iași