Gigi Mulțescu primește întăriri! Ce jucător a revenit în lot și este gata de meciul cu Poli Iași

Dinamo traversează una dintre cele mai grele perioade din istorie, iar ultimele evoluții ale echipei au dus formația “alb-roșie” în zona fierbinte a clasamentului!

Veștile proaste se țin lanț de dinamoviști în acest sezon, iar plecarea lui Jerry Gane de la echipă este ultimul eveniment nefericit din tabăra “câinilor”. Venit ca un adevărat salvator al “alb-roșilor”, Gigi Mulțescu va debuta în noul mandat în partida contra celor de la Poli Iași, ultima clasată din Liga 1.

Potrivit informațiilor Pro Sport, tehnicianul în vârstă de 69 de ani a primit întăriri înainte de placarea în Copou. Andrei Blejdea (24 de ani) a făcut deplasarea cu echipa ar putea fi folosit de Mulțescu în duelul de sâmbătă. Mijlocașul a ajuns la Dinamo în perioada de transferuri din acest an, dar nu a apucat să bifeze prea multe meciuri sub comanda lui Jerry Gane, deoarece s-a accidentat.

blejdea

Andrei Blejdea a fost golgheterul din sezonul trecut al lui FC Argeș, formație care începând din acest an evoluează pe prima scenă a fotbalului românesc. Tânărul fotbalist are astfel șansa de a evolua din nou pentru Dinamo la două luni distanță de la accidentarea suferită.

Fotbalistul a fost trimis și în Turcia pentru a primi un verdict corect din partea medicilor, unde a descoperit că nu are doar problemele pe care le-a acuzat la meciul cu Botoșani, ci și o hernie de disc. Blejdea a început recuperarea imediat ce s-a întors din străinătate și acum este pregătit să ajute echipa să iasă din această situație delicată.

Citește și Ultimele detalii despre noul stadion al lui Dinamo! Ministrul Sportului a anunțat unde va fi construită arena