Cehii i-au pregătit o surpriză de milioane lui Florin Niță pentru paradele cu Germania

Sursa Foto: FRF

Echipa naţională de fotbal a României, condusă de Mirel Rădoi de pe margine, a pierdut meciul de la Erevan cu Armenia, miercuri, scor 2-3.

“Tricolorii” au pierdut pentru prima dată în istorie cu Armenia, iar acest lucru a declanșat valul de critici pentru Mirel Rădoi și jucătorii săi.

Florin Niță
Sursa Foto: Profimedia Images Florin Niță

Singurul internațional care a scăpat mustrările opiniei fotbalistice din România a fost Florin Niță, considerat eroul din poarta naționalei datorită intervențiilor fantastice reușite. Fără ajutorul său, România putea să o încaseze mult mai rău cu Germania și Armenia și risca să nu câștige nici primul meci cu Macedonia de Nord.

Întors în Cehia la Sparta Praga, portarul de 33 ani a fost primit cu o surpriză din partea echipei de club. Fiind alertați de hype-ul uriaș creat în jurul lui Niță după super meciurile făcute în tricoul naționalei, șefii săi au luat toate măsurile financiare pentru a-l ține la club.

florin-niță

Cu doar trei luni de contract rămase, Florin Niță a primit din partea conducătorilor cehi de la Sparta Praga o nouă prelungire de contract pe încă doi ani. Deci, portarul fantastic al României nu va pleca de la Sparta mai devreme de 2023, atunci când va avea 35 ani.

Ba mai mult, abia revenit la echipă, Niță a fost titular în ultimul meci de campionat, când a asistat din teren la o demonstrație de forță a celor de la Sparta Praga, care i-au învins pe cei de la Teplice cu un incredibil 7-2.

Florin Niță

Florin Niță, cel care nu și-a putut stăpâni emoțiile după înfrângerile naționalei, a ajuns în capitala Cehiei în 2018 de la FCSB, fiind cumpărat pentru două milioane de euro.

CITEȘTE ȘI –>> Niță, în lacrimi după meciul în care i-a exasperat pe nemți cu paradele sale: “Ne-am dăruit, am arătat ca o echipă”