Ce salariu a solicitat Octavian Popescu la FCSB! Giovanni Becali: “Nu are omul dreptate să ceară ce vrea?”

Unul dintre viitoarele produse de export ale “roș-albaștrilor”, Octavian Popescu (18 ani), este răsfățat de către patronul Gigi Becali, care a decis să îl răsplătească cum se cuvine pe tânărul fotbalist!

Octavian Popescu a devenit în acest sezon un om de bază în primul 11 al lui Toni Petrea, iar evoluțiile sale de la FCSB i-au adus în convocarea în premieră la echipa națională de tineret. Puștiul de doar 18 ani al “roș-albaștrilor” le-a atras imediat atenția oamenilor din fotbalul românesc, dar și din străinătate, fiind considerat în momentul de față unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai României.

Prestațiile sale din ultima perioadă nu au fost trecute însă cu vederea nici de Gigi Becali, care a decis să îi facă lui Octavian Popescu și o mărire de salariu la cerințele acestuia. Vărul finanțatorului de la FCSB, Giovanni Becali, a dezvăluit că tânărul jucător chiar ar fi solicitat o creștere a contractului, lucru care a fost imediat îndeplinit de către afaceristul din Pipera.

OctavianPopescu

Este un jucător bun. Dacă joacă meci de meci? Dacă Gigi l-a luat imediat la echipa mare? I-a făcut și contract bun. E nelipsit. Mie, Gigi, mi-a zis: ‘și dacă era Man, el tot titular juca’. Și cam așa a fost. Atunci lipsea Coman, când a jucat el, dar apoi Gigi mi-a zis că ‘indiferent, el joacă!’.

Citește EXCLUSIV | Sfat prețios pentru Octavian Popescu de la antrenorul care l-a promovat în fotbalul mare: „Să fie atent la acest capitol”

Nu are omul dreptate, după ce a jucat bine, să ceară ce vrea? Sau dacă i-a și dat ce a vrut copilu’? I-a făcut 3.000 de euro pe lună și nu știu ce-i va face mai departe”, a spus Giovanni Becali, potrivit Digi Sport.

„Puștiul minune” al lui Gigi Becali a fost adus de către FCSB de la clubul de juniori Metropolitan, fostul Regal Sport, în schimbul a 100.000 de euro pentru 90% din drepturile fotbalistului. După scurt timp, „roș-albaștrii” au mai plătit încă 100.000 de euro celor de la Metropolitan și au cumpărat și restul de 10% din drepturile acestuia, astfel că în acest moment FCSB deține în întregime procentele jucătorului de 18 ani.

30 iunie 2024 este data până la care Octavian Popescu are contract cu cei de la FCSB.

Citește și Octavian Popescu, mustrat pentru atitudinea sa! ”Și eu le ziceam, dar nu de neveste, de mame”