Octavian Popescu, mustrat pentru atitudinea sa! ”Și eu le ziceam, dar nu de neveste, de mame”

Se înmulțesc criticile la adresa lui Octavian Popescu (18 ani) din cauza formei slabe prin care trece tânărul mijlocaș.

”Perla” lui Gigi Becali a început sezonul în forță, dar s-a stins pe parcurs, iar acum traversează o perioadă mai puțin reușită. Titular în derby-ul dintre Steaua și FCSB 2 din Liga a 3-a, scor 1-1, nu a impresionat cât timp a jucat.

OctavianPopescu 1

Fost junior la Steaua, Robert Niță (43 ani) a criticat atitudinea de jucător-rebel din ultima vreme a fostului oltean și are un sfat pentru acesta.

„Știi ce e grav? Tupeul ăsta cu adversarii nu e rău, dar am citit chiar ieri că se comportă la fel cu coechipierii. Asta nu se acceptă. Nu accepți asta de la unul care spune ceva în fotbalul românesc, nu accepți tu ca puști să îți zică ceva unul care are meciuri jucate cât n-ai tu fripturi mâncate de-a lungul vieții. Te simți tu prost, că ești neica nimeni deocamdată. 

nita robert

Dar când ai jucat 3-4 meciuri, nu e OK. E bun tupeul ăsta cu adversarii, dar trebuie să faci diferența între adversari, coechipieri, antrenament și joc oficial. Și eu le ziceam, dar nu de neveste, de mame”, a spus Niță despre Octavian Popescu, conform gsp.ro

Forma slabă pe care o traversează fotbalistul lui FCSB a observat-o și Gabi Balint (58 ani), fostul mare atacant al Stelei, câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986.

octavian popescu emotionat fcsb uta arad

”De o lună, de la meciul cu Iași, Popescu nu m-a mai impresionat deloc. Nu a mai jucat nimic de atunci și e o mare diferență față de ceea ce arătase în trecut. Un meci prost poți să faci, se întâmplă, dar când se adună jocurile slabe e o problemă. În meciul cu Steaua a fost doar numărul de el, numărul 10”, a remarcat fostul internațional, conform sursei citate.

CITEȘTE ȘI –>> Fanii FCSB-ului, ironii la adresa jucătorilor trimiși la echipa secundă: „Vă rugăm frumos să-i lăsați pe ăia acolo!”