Ce s-a întâmplat de fapt! De ce a refuzat Soiledis să semneze actul pentru reducerea salariului

Bogdan Planic și Aristidis Soiledis sunt cei doi fotbaliști ai FCSB care nu au semnat contractul pentru înjumătățirea salariului.

Florin Vulturar, impresarul lui Soiledis, a dezvăluit care a fost motivul care l-a determinat pe fundașul FCSB-ului să nu semneze actul pentru scăderea salariului. Grecul le-a solicitat celor din conducerea clubului să-i trimită actele traduse în limba engleză.

„Am vorbit cu Soiledis. El se află acasă în Grecia. Băiatul va semna actele pentru reducerea salariului, nu este o problemă. Însă dorește ca actele să îi fie trimise în limba engleză, deoarece vrea să înțeleagă ce este scris în document. Azi îi vom trimite actul adițional scris în limba engleză”, a declarat Florin Vulturar, pentru ProSport.

Gigi Becali a luat decizia ca pe Stan, Gnohere, Momcilovic, Adi Popa și Bălgrădean să-i trimită în șomaj tehnic, restul jucătorilor au semnat acte adiționale pentru scăderea salariului cu 50% pentru o perioadă de șase luni.

Citește și ♦ Clipe cumplite pentru un cunoscut tehnician român! Fratele său, ucis de coronavirus: “În 5 minute l-au băgat în mormânt”