Clipe cumplite pentru un cunoscut tehnician român! Fratele său, ucis de coronavirus: “În 5 minute l-au băgat în mormânt”

Momente dificile pentru antrenorul echipei Foresta Suceava, Petre Grigoraș. Fratele tehnicianului a decedat luni, pe patul spitalului din Bacău, fiind răpus de COVID-19.

În România au fost raportate 2.245 de îmbolnăviri cu noul coronavirus şi 72 de decese.

”Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. luni) mi-a murit un frate de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. o comună de lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a explicat Petre Grigoraș.

Tehnicianul se află acum la Constanța, alături de familie.

”Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă.

grigoras

Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a mai spus Grigoraș pentru doarromania.ro.

Citește și ♦ Oltenii sunt la adăpost! Rotaru nu ia în calcul tăierea salariilor pe perioada pandemiei