FOTO | Imagini de la incendiul din Berceni! Ce reacție a avut Gigi Becali când a aflat că o persoană a decedat

Sursa foto- Playsport.ro

La baza sportivă din Berceni a celor de la FCSB a izbucnit un incendiu în noaptea de marți spre miercuri, iar mai multe autospeciale au ajuns de urgență la fața locului pentru a interveni!

Ca urmare a tragicului eveniment care s-a petrecut azi-noapte, o persoană și-a pierdut viața și alte două au avut nevoie de intervenția rapidă a medicilor. Potrivit ultimelor informații, incendiul ar fi pornit din cauza unui bărbat în vârstă de 70 de ani care ar fi adormit cu țigara aprinsă.

La scurt timp după incendiul iscat, patronul FCSB-ului și omul care deține baza de pregătire de la Berceni a oferit o primă reacție față de cele întâmplate. Afaceristul a rămas șocat în momentul în care a auzit de la jurnaliști ce s-a întâmplat și a mărturisit că nu știa absolut nimic despre asta.

gigi becali 1

“Ce incendiu? Ce mort? Nu știu nimic, nu știu despre ce vorbiți! Cum să se întâmple așa ceva?”, a spus Gigi Becali, pentru PlaySport.ro.

O altă reacție a venit și din partea Ioanei Tufaru, fiica fostei actrițe Anda Călugăreanu, care a locuit în blocurile din Baza Sportivă a FCSB-ului. În trecut, aceasta a beneficiat de ajutorul lui Gigi Becali și s-a mutat între timp în altă locuință pusă la dispoziție tot de patronul FCSB-ului.

“Noroc că acum 3 ani m-am mutat din acele blocuri, din Berceni, cu acordul lui Becali, la un alt sediu al lui, din Preciziei, unde sunt conditii cu mai bune. Am fost deșteaptă că am plecat, săracii oameni, au văzut moartea cu ochii! Dacă nu plecam de acolo era jale acum. Dar nu-i lasă Becali pe străzi, sunt oameni cu familii, cu copii mici, îi va duce în altă parte, că are suflet bun, până se repară totul”, a spus Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, potrivit PlaySport.ro.

Citește și VIDEO | Incendiu la baza sportivă a FCSB-ului de la Berceni! Cine este persoana găsită fără suflare