RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce fotbalist român a vrut să transfere Maradona în Argentina! ,,A zis că mă vrea acolo”

Diego Armando Maradona nu mai este prezent fizic în lumea fotbalului, după ce s-a stins din viaţă la doar 60 de ani. 

Fostul star argentinian a murit în urma unui stop cardiorespirator la care medicii nu au mai avut ce să facă.

Înainte de a suferi o operaţie pe creier, în urmă cu trei săptămâni, Diego Maradona era antrenorul echipei argentiniene Gimnasia La Plata.

Claudiu Keşeru spune că a fost dorit la Gimnasia chiar de marele Maradona, după ce un fost coleg de la Ludogorets i-a vorbit antrenorului despre el. Acesta declară că a primit un mesaj de la portarul Broun, cel care era antrenat în Argentina de Maradona. Keşeru a refuzat mutarea din cauza pandemiei de Covid-19.

Claudiu-Keseru-ludogoreț

,,Mi-a scris un fost coleg, acum două săptămâni, care joacă la echipa unde antrena Maradona, Gimnasia la Plata, că mă vrea acolo. El i-a vorbit despre mine lui Diego. Nu mă așteptam, dar i-am spus că dacă nu era contextul actual, chiar luam în serios posibilitatea asta. Dar așa, chiar nu era posibil.

Să lucrez cu Diego Armando Maradona…Chiar știind că e imposibil de realizat, faptul că exista posibilitatea ca Maradona să-mi fie antrenor, să-l am în fața mea zi de zi…de nedescris. Alții ar da averi pentru a-l putea vedea o dată în viață.”, a spus Claudiu Keşeru pentru ultimafaza.ro.

Atacantul de la Ludogorets spune că nu se aştepta la o asemena veste din Argentina. Acesta a avut un mesaj de adio pentru ,,El Pibe d’Oro”.

,,Știam că-și trăieștee viața. Și nu credeam că o duce multe. Dar sincer, nu ma așteptam acum. Era ca George Best. Le făcea cu toate. Odihnește-te în pace, Diego!”, a mai spus Keşeru pentru sursa citată.

Citeşte şi VIDEO | Primul mesaj al fiului lui Maradona după moartea tatălui său: ,,Căpitanul inimii mele”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare