Ce dorește Florin Prunea pentru a reveni la Dinamo: ”Să fie pe viață și pe moarte, care pe care”

Dinamo a pierdut fără drept de apel cu Gaz Metan, la Mediaș, scor 1-4, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Ajunsă pe loc direct retrogradabil, trupa din Ștefan cel Mare este într-o situație dificilă din punct de vedere sportiv. Florin Prunea a fost cerut de cei din DDB să revină la Dinamo și să ajute clubul pe final de sezon. Fostul oficial al ”câinilor” a spus în ce condiții s-ar putea întoarce și a comentat situația actuală a „alb-roșilor”.

prunea

„Mai sunt 7 etape și echipa trebuie să strângă rândurile. Unii jucători trebuie să înțeleagă că au valoare și nu au ce căuta în zona aia a clasamentului. Trebuie să strângă rândurile și să fie pe viață și pe moarte. Care pe care. Eu cred că ei pot evita și barajul pentru că au jucători care au jucat la un anumit nivel și nu pot uita fotbalul peste noapte.

Nu îmi e frică pentru că știu să strâng rândurile, să motivez jucătorii și antrenorii. Eu am mai primit o ofertă de la o echipă din Liga 1 în urmă cu câteva zile. Nu vreau să mai pățesc ceea ce am pățit data trecută. Vreau să am o fișă a postului și să fie respectată. Nu mai fac aceeași greșeală pentru a doua oară”, a declarat Florin Prunea, potrivit Digi Sport.

prunea uhrin

Fostul internațional are încredere în Dusan Uhrin că este omul potrivit pentru a o salva pe Dinamo de la retrogradare.

Cu siguranță Dusan Uhrin poate salva echipa. Am încredere. După ultimul meci a fost prima dată când l-am văzut pe Dusan că nu mai are soluții. Trebuie să fie cineva lângă el ca să aibă dialog despre fotbal. El are nevoie de ajutor, jucătorii au nevoie de jucători. Nu biciul rezolvă problemele, ci dialogul”, a spus Florin Prunea, conform sursei precizate.

CITEȘTE ȘI –>> Florin Prunea, gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo: “Să mă sune cineva oficial, dacă vor să mă întorc!”