Florin Prunea, gata să pună umărul la salvarea lui Dinamo: “Să mă sune cineva oficial, dacă vor să mă întorc!”

Fostul oficial al “câinilor”, Florin Prunea, le-a răspuns fanilor din DDB, care au solicitat ajutorul fostelor glorii ale clubului!

Formația din Ștefan cel Mare continuă să trăiască coșmarul din acest sezon, iar eșecul contra Mediașului a adus al 13-lea meci fără victorie pentru “alb-roșii” în campionat. Echipa pregătită de Dușan Uhrin Jr. poate ajunge până pe ultimul loc în ierarhie, în cazul în care Poli Iași câștigă în duelul de mâine contra Chindiei Târgoviște.

După ce fanii din DDB au postat un mesaj pe Facebook prin care le-au cerut fostelor glorii ale clubului să se alăture demersurilor de salvare a clubului, Florin Prunea a fost primul care a răspuns invitației suporterilor. Fostul portar a mărturisit că așteaptă telefonul oficial al fanilor-acționari din Ștefan cel Mare și nu a exclus varianta de a reveni la echipă.

prunea

“Unde au scris fanii că vor să revin? Nu știu, n-am citit. Peluza Cătălin Hîldan? Să mă sune cineva oficial, dacă vor să mă întorc. Aștept telefonul”, a spus Florin Prunea, potrivit ProSport.

Anunțul celor din Peluza Cătălin Hîldan din în urmă cu câteva ore:

“Să trecem la FAPTE, domnilor!

Florin Prunea, având în vedere situația tragică în care se află echipa noastră și în urma declarațiilor pe care le-ai avut în mass-media, te invităm în mod oficial să pui umărul la salvarea clubului la care ai scris istorie!

Acest apel se adresează tuturor gloriilor dinamoviste care își manifestă dezacordul față de acțiunile membrilor Programului DDB.

Vă așteptăm alături de noi!”, s-a arătat în postarea celor din PCH.

Citește și O legendă a dinamoviștilor a ajuns la capătul răbdării: “E cea mai mare rușine din istoria clubului!”