RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ce a hotărât Tribunalul Cluj cu privire la celebra filmare cu Marica de la hotel

Filmarea cu fostul internațional, Ciprian Marica în care apare alături de soția prietenului său a fost scoasă din mediul on-line.

Ciprian Marica, patronul celor de la Farul Constanța a fost surprins într-o cameră de hotel din Cluj cu o femeie măritată, momentul fiind filmat chiar de către soțul acesteia. Incidentul surprins de către omul de afaceri Florin Muntean junior s-a petrecut în august 2019. 

Avocații Anei Muntean au reușit să obțină o hotărâre judecătorescă în care au cerut eliminarea filmării din spațiul on-line. Motivarea Tribunalului Cluj-Napoca a fost: trebuie respectat dreptul la protecția vieții private.

“Dispune, de urgență și fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (..) până la soluționarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca (…) a articolelor și a postărilor în întregimea lor, precum și a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viață privată/intimă a reclamantei. (…)

ciprian-marica

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viață privată prin interzicerea pârâților mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viață sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la soluționarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în decizia Tribunalului Cluj Napoca.

Citește și EXCLUSIV | Un jucător cu peste 200 de meciuri în Liga 1, împiedicat să candideze: „Să vă spun de ce mi-au respins dosarul”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare