RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Câți bani a încasat Bărboianu de la Negoiță după ce a câștigat procesul cu acesta

Ștefan Bărboianu l-a dat în judecată pe Ionuț Negoiță, după ce acesta l-a acuzat de blat la finalul meciului cu FCSB, scor 1-3, disputat pe 3 mai 2015 și a câștigat procesul cu patronul lui Dinamo.

Fostul jucător a dezvăluit suma pe care Negoiță a fost obligat de instanță să i-o plătească și spune că acesta încă mai are de achitat unele restanțe acumulate în urma faptului că a refuzat să-și ceară scuze public.

„Au fost nopți nedormite pentru mine. A fost dureros. Procesul cu domnul Negoiță de la Dinamo s-a încheiat la finalul anului trecut. Trebuia să plătească prejudiciul și să-și ceară scuze. Am primit 7.000 de euro, dar mai are din prejudiciu…Plus că n-a achitat un paragraf din sentință, unde se spunea că la fiecare întârziere de 24 de ore trebuie să dea câte o sută de lei dacă nu-și cere scuze public.

Oricum, eu n-am pus niciodată banii pe primul loc. Negoiță e un om orgolios, nu e o rușine în viață să recunoști că ai greșit. Decât nimic, e bun și modul în care ales să-și ceară scuze (n.red. – a postat un comunicat pe un site).

Am avut discuții cu o echipă din Cipru la vremea respectivă, nu știu dacă am pierdut oferta din cauza vorbelor lui Negoiță. Dar e posibil… Lumea mă striga pe stadion că sunt un blatist! A durut foarte tare!”, a spus Ștefan Bărboianu, potrivit ProSport.

Citește și ♦ EXCLUSIV | Fotbalul românesc se va transforma total după pandemia de coronavirus. Dinu: „Vom fi mai atenți la acest lucru”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare