Cătălin Straton, după victoria la limită cu FC Botoșani: “Sperăm că vom câștiga campionatul”

Cătălin Straton, portarul roș-albaștrilor spune că echipa sa a făcut un meci bun în ciuda victoriei la limită în fața moldovenilor.

Partida dintre FCSB și FC Botoșani, meci în cadrul prime etape din play-off-ul Ligii 1, s-a terminat cu vicoria gazdelor, scor, 2-1.

Golurile partidei de pe stadionul “Marin Anastasovici” au fost marcate de Octavian Popescu și Ionuț Panțuru pentru FCSB respectiv Stefan Askovski pentru FC Botoșani.

Cătălin Straton a fost titularizat în partida cu FC Botoșani după ce portarul Andrei Vlad s-a accidentat. Goalkeperul FCSB-ului, Cătălin Straton spune că echipa sa a făcut un meci bun și speră ca puștiul minune al roș-albaștrilor, Octavian Popescu să ajungă la o echipă mare din Europa.

“Ei tot meciul au avut o singură ocazie, unu la unu cu mine pe care au fructificat-o și noi întradevăr nu am avut ocazii mari dar i-am înghesiut în propriul careu. Din punctul meu de vedere a fost un meci bun, toată lumea s-a obișnuit ca Steaua (nr. FCSB) să marcheze multe goluri și acum toată lumea dacă e să câștigăm la limită se gândește că a fost un meci prost.

fcsb 1

(n.r – despre golul lui Octavian Popescu) De aceea sunt fotbaliști mari și mai puțini mari. Sper să ajungă acest copil sus, pentru că e un tânăr talent, un caracter foarte frumos. Îi mulțumesc că e lângă noi. Sperăm că vom câștiga campionatul și va avea și el șansa de a ajunge afară.

fcsb5 octavian popescu

Nu sunt îngrijorat. Avem un program bine definit și de la meci la meci sunt sigur că va fi și mai bine. E normal ca la anumite meciuri mingea să nu intre în poartă. Este obligatoriu ca la sfârșitul campionatului să ieșim pe propriul loc” a declarat Cătălin Straton pentru Digi Sport.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe primul loc în Liga 1, cu 36 de puncte. Etapa viitoare, formația lui Toni Petrea se deplasează la Clinceni pentru întâlnirea cu Academica.

straton fcsb 1
Cătălin Straton

Citește și VIDEO | “Remontada” la Giurgiu! FCSB-FC Botoșani 2-1. Gol superb marcat de puștiul minune al roș-albaștrilor