Cătălin Hlistei își pune cenușă în cap! “Am fost penibili! Nu văd nicio ieșire din asta!”

cătălin-hlistei-rapid-1

Rapid a rămas fără victorie în 2021 şi şansele la un loc în playoff au scăzut dramatic pentru giuleşteni.

Atacantul giuleștenilor, Cătălin Hlistei (26 ani), marcatorul golului de la Slobozia nu își explică de ce echipa pregătită de Nicolae Grigore nu joacă nimic.

“Penibili, am fost penibili. Pentru astea patru meciuri nu mai avem ce scuze să găsim. Am fost penibili. Nu am jucat nimic, nu am arătat ca o echipă care își dorește să meargă în play-off, să se bată la promovare.

eliminare voicu rapid

Șanse matematice mai avem. Mai avem șase puncte în joc. Trebuie să câștigăm. Nu știu ce să facem, dar nu văd nicio ieșire din asta. Jocul nu ne ajută, nu ne ajută deloc. Nu îmi găsesc o explicație. Psihic cred că suntem demoralizați complet. Nu putem să trecem peste aceste eșecuri și asta ne trage pe noi cel mai tare în jos.

Atâta timp cât mai avem șanse matematice, mai avem o fărâmă de speranță că vom reuși că câștigăm următoarele două meciuri, să intrăm, totuși, în play-off” a declarat Cătălin Hlistei pentru Rapid TV.

Ca să prindă un loc în playoff, rapidiştii sunt obligaţi să câştige ultimele două meciuri rămase de disputat: cu Dunărea Călăraşi acasă şi Metaloglobus, în deplasare.

Citește și Coşmar alb-vişiniu! Rapid, înfrângere şi două eliminări la Slobozia