Coşmar alb-vişiniu! Rapid, înfrângere şi două eliminări la Slobozia

Rapid a rămas fără victorie în 2021 şi şansele la un loc în playoff au scăzut dramatic pentru giuleşteni. Unirea Slobozia a învins echipa lui Nicolae Grigore cu 2-1 într-un meci pe care alb-vişiniii l-au terminat cu doi oameni eliminaţi. 

Rapid a rămas fără victorie în 2021 şi şi-a dinamitat şansele la un loc în playoff. Unirea Slobozia a obţinut o lovitură de la unsprezece metri după faultul lui Florică, iar căpitanul Toma a transformat fără emoţii.

După pauză, Hlistei a restabilit repede egalitatea, iar giuleştenii au avut aproape 40 de minute la dispoziţie pentru a-şi apropia victoria. Golul a venit însă tot în poarta alb-vişiniiilor. Diarra a profitat de o pasă greşită înapoi şi a înscris pentru 2-1. Ziua neagră a rapidiştilor a fost completă în final: Bălan a primit al doilea galben după o intrare la portarul advers, iar căpitanul Ionuţ Voicu a fost eliminat pentru proteste.

eliminare voicu rapid

S-a terminat 2-1, iar Rapid a rămas pe locul 11 în clasamentul din Liga 2.

Ca să prindă un loc în playoff, rapidiştii sunt obligaţi să câştige ultimele două meciuri rămase de disputat: cu Dunărea Călăraşi acasă şi Metaloglobus, în deplasare.