Cât câștigă, de fapt, Dennis Man la Parma: “Am vorbit cu Giovanni Becali, este o realizare pentru jucător!”

FCSB a bătut orice record cu mutarea lui Dennis Man la Parma, iar plecarea golgheterului Ligii 1 în Italia este cel mai scump transfer din istoria României!

Fostul fotbalist al “roș-albaștrilor” a obținut săptămâna trecută transferul mult așteptat, iar în partida de duminică contra celor de la Napoli, tânărul internațional chiar a și debutat în tricoul formației de pe Ennio Tardini. După ce toată iarna a fost dat pe la mai multe echipe, Dennis Man a ajuns în cele din urmă la Parma, formație la care va fi coleg cu Valentin Mihăilă, fostul jucător al Craiovei.

Fostul internațional, Ilie Dumitrescu, a mărturisit că a avut o discuție cu impresarul Giovanni Becali, omul care a intermediat transferul lui Man în Italia. Actualul analist sportiv a dezvăluit că fostul star al celor de la FCSB ar urma să încaseze 1.2 milioane de euro pe sezon la noua sa formație, o sumă incredibilă dacă ar fi să ținem cont de durata contractului cu Parma.

dennis man 2

”Apropo de investițiile aste majore, la Parma este un proiect pe termen lung, ce am anticipat. Am vorbit și cu Giovanni Becali și îmi explica că, chiar dacă există posibilitatea ca echipa să retrogradeze, asta nu înseamnă că proiectul nu va merge mai departe din punct de vedere financiar. Pentru că este foarte puternică societatea, prin acest acționar.

Citește și Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Djokovic! Cine este fotbalistul care le-a luat ochii clujenilor

Și mi-a mai zis Giovanni un aspect, apropo de Brescia, care avea în formula de start 3 români: Hagi, Răducioiu, Sabău. A promovat, iar Hagi a făcut pasul la Barcelona și Răducioiu la Milan.

Adică există și această posibilitate, ca acești jucători, ca Mihăilă sau Dennis Man, chiar dacă echipa ar retrograda, echipa să investească în jucători tineri în continuare. Că ei au și o clasă să-l cumpere definitiv pe Zirkee, chiar dacă e un împrumut. Plus că, pentru Man, să câștige 1,2 milioane de euro pe an, în aproape 5 ani de contract, este o realizare. Adică există o bază materială!”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit Digi Sport.

Citește și NEWS ALERT | Mihai Rotaru a ales! Cine este antrenorul care vine să îi aducă Craiovei titlul de campioană