RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

NEWS ALERT | Mihai Rotaru a ales! Cine este antrenorul care vine să îi aducă Craiovei titlul de campioană

CSU Craiova a anunțat zilele trecute despărțirea de antrenorul principal din ultima perioadă, Corneliu Papură, astfel că în acest moment oltenii sunt în căutare de tehnician!

După ce a declarat în urmă cu puțin timp care sunt criteriile pe baza cărora va alege noul antrenor al echipei sale, patronul Mihai Rotaru se pare că s-a decis. Finanțatorul oltenilor a avut o listă cu mai multe nume din care a trebuit să își aleagă, iar noul tehnician al “juveților” este o reală surpriză pentru fotbalul românesc.

Potrivit ultimelor informații, antrenorul italian în vârstă de 53 de ani, Leonardo Semplici, se pare că urmează să fie numit în funcția de antrenor principal al Craiovei. Italianul a mai fost dorit și de CFR Cluj, după plecarea lui Dan Petrescu, dar în cele din urmă se pare că Edward Iordănescu a fost pe placul ardelenilor.

leonardo semplici 1581334713 31478

Semplici a pregătit mai multe formații din Italia, iar cea mai mare performanță a sa o reprezintă cu echipa SPAL, club pe care a reușit să îl ducă pe prima scenă a fotbalului italian, după ce îl preluase din al treilea eșalon. Din luna februarie a anului 2020, antrenorul este liber de angajament.

Citește și Edi Iordănescu i-a găsit înlocuitor lui Djokovic! Cine este fotbalistul care le-a luat ochii clujenilor

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare