Săndoi a avut puterea să zâmbească după eliminarea din Cupa României: “Mi-aș fi dorit să nu treacă vârsta pe spate”

Chindia a fost învinsă de Craiova cu același scor cu care târgoviștenii se impuseseră în urmă cu trei zile la meciul celor două din Liga 1. 

Emil Săndoi a primit un cadou din partea oltenilor cu ocazia zilei sa de naștere, sărbătorită ieri. “Juveții” i-au oferit un tricou, iar tehnicianul Chindiei a glumit pe seama momentului.

“Le mulțumesc frumos, mi-aș fi dorit să nu fie trecută vârsta pe spate, o să îl pun acasă, în vitrină. Craiova este sufletul meu și eu cât am jucat sau antrenat acolo, am fost parte din sufletul Craiovei.

Consider că jucătorii mei mi-au făcut acum trei zile cadoul, cu victoria din campionat. Îmi doream și astăzi un rezultat pozitiv, dar nu a fost să fie”, a spus Emil Săndoi la finalul meciului de la Buzău. 

chindia craiova 1

Chindia are peste doar trei zile meci în Liga 1, contra celor de la Sepsi.

“Am făcut cadou acel gol, e indamibisil să faci o asemenea preluare în careu, ne-am pierdut puțin pentru că am încercat să menajăm o serie de jucători. În a doua repriză, Craiova a gestionat bine rezultatul, a avut posesie foarte bună, au jucători de mare calitate pentru campionatul nostru.

Am facut toate schimbările ofensive pe care puteam să le fac, în șase zile avem trei jocuri programate, era normal să ne gândim și la meciul de vineri. Am mizat și pe dăruirea pe sacrificul unor jucători care au jucat mai puțin, din păcate realizările nu au fost multe la număr”, a mai adăugat tehnicianul care a împlinit 56 de ani pe 1 martie. 

CITEȘTE ȘI –>> Fotbalistul care s-a simțit nedreptățit de Cosmin Contra: „Puteam fi chemat și eu la națională atunci”