Căpitanul lui Dinamo crede până în ultima clipă. Deian Sorescu: “De mâine sperăm să ridicăm și noi capul”

Deian Sorescu, căpitanul formației din “Ștefan cel Mare” speră până în ultima clipă la salvarea de la retrogradare.

Meciul din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1, dintre Gaz Metan Mediaş şi Dinamo Bucureşti s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-1.

Golurile partidei de la Mediaş au fost reuşite de către Vlad Morar, în minutul 14, Ricardo Valente, în minutul 29, Ronaldo Deaconu, în minutul 39 şi Chamed, în minutul 88, din penalty, pentru Gaz Metan, respectiv Deian Sorescu, în minutul 35, pentru Dinamo.

Marcatorul unicului gol pentru Dinamo în meciul cu Gaz Metan Mediaș, Deian Sorescu s-a declarat dezamăgit după meci și acesta speră ca formația condusă de Dușan Uhrin Jr. să se salveze de la retrogradare.

“Nu știu ce ne lipsește, dar facem greșeli foarte ușoare, facem greșeli de juniori și clar că la nivelul ăsta te prinde și te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucătoru anume chiar dacă am jucat în zece oameni, merge mai departe. Nici nu avem timp să plângem sau să respiri peste trei zile joci alt meci. 

Sorescu

Nici nu mai știu dacă mai simt ceva, mă simt foarte dezamăgit și supărat, cred că am toate emoțiile din lume. Nu e ușor să vorbesc acum la cald, sunt multe de spus dar prefer să treacă ziua asta și de mâine să sperăm că vom ridica și noi capul. Mai avem puține meciuri și trebuie să ne trezim cât mai repede. Dacă nici acum în al doisprezecelea ceas atunci nu știu când.” a declarat Deian Sorescu pentru Digi Sport

Dinamo se află pe locul 8 în play-out, poziţie retrogradabilă, cu doar 15 puncte acumulate până în prezent. Formația lui Dușan Uhrin Jr. primește vizita celor de la FC Voluntari în etapa următoare.

sorescu 1
Deian Sorescu

Citește și VIDEO | Dinamo, tot mai aproape de Liga a 2-a! ,,Câinii”, învinşi fără drept de apel de Gaz Metan Mediaş