Când va reveni Șumudică în Liga 1: ”Acesta este planul meu”

Sursa Foto: Profimedia Images (BELGA PHOTO LUC CLAESSEN)

După ce recent a vorbit despre lupta la titlu din Liga 1, Marius Șumudică a anunțat și când este dispus să revină în fotbalul românesc.

Antrenorul de 50 ani este liber de contract după despărțirea de Rizespor, din luna martie. După ce s-a despărțit de Astra Giurgiu, echipa alături de care a cucerit campionatul în 2016, a avut mai multe aventuri în Turcia și în zona Golfului, însă acum îl bate gândul întoarcerii în țara natală.

sumudica rizespor
Sursa foto: Çaykur Rizespor/Facebook

Șumudică este pregătit să revină acasă, dar nu oricum, ci la o echipă cu pretenții din Liga 1. Tehnicianul a dezvăluit că a fost contactat de două echipe, dar a refuzat ofertele, motivând că formațiile respective erau din zona retrogradării. Cel poreclit ”Șumi-gol” a mai spus că banii nu mai sunt o prioritate pentru el, ci performanțele.

”Nu exclud o revenire în Liga 1, dar la o echipă care se bate la trofee. Am avut ofertă cum m-am întors în Turcia, dar din zona retrogradării. Cu tot respectul pentru ele, nu că aş fi ajuns eu să am cine ştie ce pretenţii, dar nu mă vedeam la momentul respectiv acolo.

sumudica minge

Dacă m-aş întoarce, m-aş întoarce la o echipă cu un proiect bine stabilit şi care să-şi dorească să facă performanţă. După ce am plecat de la Rizespor, am avut două propuneri din Arabia Saudită.

Le-am respins pe ambele, pentru că banii nu sunt o prioritate pentru mine. Planul meu e să merg în Turcia la o echipă care să lupte pentru Europa”, a declarat Şumudică, conform Pro X.

sumudica turcia profimedia 0471657665 scaled
Sursa Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI –>> Șumudică merge pe mâna FCSB-ului în lupta pentru titlu: “Dacă nu câștigă e cel mai mare eșec al lor din ultimii 10 ani!”