“Câinii” nu se tem de FCSB: “Vom face un meci bun și vom reuși să oprim atacurile adverse!”

Meciul orgoliilor din România, Dinamo-FCSB, se va disputa în această seară, de la ora 20:45, pe stadionul din Ștefan cel Mare, în cadrul rundei cu numărul 21 din Liga 1!

Actualul goalkeeper titular al celor de la Dinamo, Mihai Eșanu (22 de ani), nu se teme de echipa pregătită de Toni Petrea, care are cel mai bun atac din Liga 1 și spune că el împreună cu colegii săi vor da totul pe teren.

MihaiEsanu

“Nu mi-e teamă de nimeni! Știu că sunt jucători de calitate ce pot face diferența în orice moment. Cu toate acestea, cred că dacă vom fi 200 la sută concentrați vom face un meci bun și vom reuși să oprim atacurile adverse” a declarat Mihai Eșanu pentru GSP.

Portarul “câinilor” a mărturisit că în cazul unei oferte venite din partea echipei patronate de Gigi Becali ar refuza-o categoric.

MihaiEsanu1

“Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 5 ori mai mulți bani, chiar de 10 ori. De mic sunt aici. La Dinamo am crescut. Îmi doresc să joc la Dinamo cât mai mult, să progresez de la meci la meci, să dau încredere echipei, să devin om de bază, să-și revină clubul din toate punctele de vedere, iar pe viitor să ne batem la campionat. Vreau să câștig un trofeu cu Dinamo și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să pot juca afară. Este tot ceea ce mă interesează”, a declarat Mihai Eșanu pentru sursa citată.

Formația lui Jerry Gane primește vizita marei rivale de pe locul 9 în clasament, în timp ce elevii lui Toni Petrea sunt liderii Ligii 1, după 20 de etape disputate în actualul sezon.

Citește și Dinamoviștii nu se lasă! “Câinii” încearcă să blocheze prezența lui Thomas Neubert pe banca FCSB-ului în această seară