“Câinii” nu mai sperie pe nimeni! Cristi Pustai anunță: ”Acum ne ocupăm şi de meciul cu Dinamo!”

Partida de joi, programată la ora 20:00, din sferturile Cupei României, dintre Dinamo și Dunărea Călărași se anunță a fi una foarte disputată!

Antrenorul gazdelor, Cristi Pustai, i-a pus gând rău formației din Ștefan cel Mare, pe care nu o consideră favorită în această dispută. Tehnicianul speră să profite de forma sportivă slabă și de situația delicată de la Dinamo și să se califice în semifinalele competiției. Totodată, Pustai avertizează că formația sa a stat mult timp pe drumuri în autocar, dar are încredere în jucătorii săi că se vor prezenta bine la ora jocului.

cristi pustai

Acum ne ocupăm şi de meciul cu Dinamo, care este un bonus pentru noi la acest început de an. Am făcut 12 ore pe drum, cu autocarul. Avem nevoie de recuperare pentru a aborda cu încredere meciul din Cupă unde avem şansele noastre. Ne aşteaptă, în continuare, şi alte câteva finale în campionat. Vrem să ne asigurăm prezenţa în play-off. Este un program extrem de dificil, dar interesant pe de altă parte!”, a prefațat Cristian Pustai duelul cu Dinamo, la Metropola TV.

Pentru gruparea din Ștefan cel Mare, câștigarea Cupei României reprezintă principalul obiectiv din acest an și i-ar permite în același timp să joace în sezonul viitor în competițiile europene.

CITEȘTE ȘI –>> Cortacero se poate întoarce mai repede la Dinamo! DDB: ”O să câștige procesul pentru că nu avem ce face!”