ULTIMA ORĂ | “Bursucul”, acord preliminar cu viitoarea echipă! Dan Petrescu este chemat “să resusciteze” un club important

La începutul acestei luni, antrenorul CFR-ului din ultimele sezoane a ajuns la un acord cu conducerea ardelenilor pentru întreruperea contractului!

Dan Petrescu (53 de ani) nu duce lipsă de oferte după despărțirea de formația clujeană, iar interesul echipelor nu a întârziat să apară imediat după ce a devenit liber de angajament. În acest moment “Bursucul” se află în Dubai, acolo unde va petrece sărbătorile alături de familia sa și la plecarea din România a mărturisit că vrea să se relaxeze și să aibă parte de liniște.

dan petrescu

Potrivit informațiilor venite din presa arabă, Petrescu ar fi semnat deja un acord preliminar cu formația Al Nasr Ryadh, astfel că cele două părți sunt foarte aproape de a bate palma.

Al Nasr a ajuns la un acord preliminar cu Petrescu pentru a prelua echipa, iar acordul va fi anunțat oficial în curând! 

S-a terminat! Al-Nassr e aproape să numească succesorul lui Rui Vitoria. Portughezul a preluat clubul Al-Nassr în februarie 2019 și a condus echipa spre două trofee, dar rezultatele din ultimele luni au dus la o criză importantă.

Consiliul de Administrație al clubului Al-Nassr, condus de Safwan Al-Swaiket, este aproape de a angaja un nou antrenor pentru a-l succeda pe Rui Vitoria, după ce acesta a transmis că e gata să renunțe la post”,susțin jurnaliștii de la sabq.org.

Șeicii sunt hotărâți să îl schimbe pe actualul antrenor al echipei, portughezul Rui Vitoria, din cauza rezultatelor modeste și a locului ocupat în clasament. Singurul impediment al arabilor în acest moment îl reprezintă clauza de reziliere a contractului pe care tehnicianul din acest moment al celor de la Al Nassr o are.

Al Nassr Riyadh ocupă penultimul loc în actualul sezon din Arabia Saudită, cu doar 7 puncte acumulate în cele 9 meciuri disputate.

Citește și Dănuț Lupu a dat de pământ cu Cortacero, după ședința de ieri: “Ăsta trebuia scos în şuturi de acolo dacă nu îşi preda acțiunile!”