„Bursucul” a intrat în hibernare!” Deac glumește pe seama lui Petrescu: „Cred că ştie că se ia şi prin telefon”

dan-petrescu-cfr-cluj

Meciurile din Liga 1 au fost suspendate începând cu data de 12 martie din cauza pandemiei de coronavirus, iar oamenii din fotbal încearcă să se protejeze în această perioadă fiecare cum știe mai bine.

Toate cluburile au fost sfătuite încă de la începutul epidemiei în România să-și întrerupă orice activitate, iar fotbaliștii să stea în autoizolare la domiciliile lor.

CFR Cluj a fost printre primele cluburi care au reacționat la măsura de suspendare a pregătirilor și se pare că Dan Petrescu tratează cu toată seriozitatea regula autoizolării.

Potrivit lui Deac, antrenorul campioanei se află în această perioadă în autoizolare la un hotel din Cluj și refuză să intre în contact cu cei de la club. Mai mult, fotbalistul ardelenilor spune că „Bursucul” nu vorbește nici măcar la telefon cu ei.

„E la hotelul unde facem noi cantonamentele, dânsul e puţin speriat, a fost şi când a luat decizia să nu facem niciun antrenament, cred că a fost decizia cea mai bună pentru că am fost printre primele echipe care nu ne-am mai prezentat la antrenamente şi am fost izolaţi acasă. A spus că cel mai bine e să stăm acasă, cu familiile noastre, că sănătatea e pe primul loc. Dânsul e şi acum la hotel, izolat, nu vrea să vadă pe nimeni, cred că nu vrea să audă pe nimeni, cred că ştie că se ia şi prin telefon (n.r. – râde)”, a spus Ciprian Deac, potrivit Telekom Sport.

deac 1

Citește și ♦ Croitoru nu vrea să-l lase pe Chindriș să plece la FCSB: „Trebuie să mai rămână”