RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Bumbescu, chemat de Răzvan Burleanu să dea socoteală!

Adrian Bumbescu (60 de ani), fostul mare fotbalist al Stelei, a intrat în conflict cu Federația Română de Fotbal.

Antrenor la grupa de juniori U17 a Stelei, fostul câștigător al Cupei Campionilor Europeni este extrem de dezamăgit de felul în care actuala conducere a FRF gestionează fotbalul românesc.

“Sistemul Federației este jalnic, au înființat 200 de echipe feminine ca să îl voteze pe Burleanu, nu sunt oameni de fotbal acolo, numai ciudați. Ne trebuie centre de juniori cum era Luceafărul pe vremuri, acum nici meciuri amicale nu putem face, jumătate dintre copii s-au lăsat în ultimele 6 luni de zile”a fost părerea lui Adrian Bumbescu, în exclusivitate pentru realitateasportiva.net.

După acestă declarație, conform ProSport, fostul mare fotbalist al Stelei s-a prezentat azi în fața Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, alături de juristul de la CSA Steaua, Florin Talpan.

Sesizarea Federației Române de Fotbal, cu privire la declarațiile considerate defăimătoare ale lui Adrian Bumbescu era semnată de Radu Vișan.

Florin Talpan a trimis o adresă către FRF cu faptul că Radu Vișan nu ocupă funcția de secretar general. Funcție ce aparține lui Gheorghe Civorchian.

Juristul celor de la CSA Steaua s-a prezentat în fata Comisiei cerând ca plângerea să fie respinsă pe motiv că Radu Vișan nu este reprezentat legal al FRF-ului.

Citește și VIDEO | Bălgrădean, pregătit pentru duelul cu vedetele din atacul Romei: ”Va fi un meci de luptă!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare