“Bufonii” lui Dinamo, puși la zid după gluma cu Nepomuceno! “Pe vremuri își luau și bătaie!”

Cristi Dulca (48 de ani), selecționerul echipei naționale de fotbal feminin i-a taxat dur pe Andreas Mihaiu și Geani Crețu, jucătorii lui Dinamo.

Geani Crețu (21 ani) și Andreas Mihaiu (22 ani) au fost protagoniștii unui episod neplăcut în ultimele zile. Cei doi tineri fotbaliști au fost pedepsiți de Jerry Gane și trimiși să se pregătească, pentru o perioadă nedeterminată, cu echipa secundă a lui Dinamo, din cauza unei glume mai puțin obișnuite pe care aceștia i-au făcut-o colegului Gevaro Nepomuceno (28 ani).

După meciul de acum două etape din Liga 1, încheiat cu înfrângerea „câinilor” cu scorul de 0-2 pe terenul Astrei, Crețu și Mihaiu l-au luat la țintă pe fotbalistul din Curacao, căruia i-au lipit pe ușa camerei o cruce și au scris RIP (abrevierea „Rest in peace”, tradus în română prin „Odihnește-te în pace”).

Citește și Jucătorilor de la Dinamo le arde de glume! Ce pedeapsă au primit fotbaliștii care și-au bătut joc de un titular

Cristi Dulca, fost jucător la Rapid și “U” Cluj a declarat că dacă jucătorii săi faceau așa ceva sub comanda lui erau amendați și zburați de la echipă.

„Dacă era pe vremea noastră, erau plecați de la echipă Eu îi şi amendam! Dar, probabil, nu au de unde plăti. Ținând cont de situație, nu cred că era momentul. Dacă aveau şase victorii la rând şi erau în play-off, se trecea peste. Aşa, numai de glume nu-ţi arde la momentul ăsta…

nepomuceno dinamo

Eu, în 1995, în vestiarul de la Rapid am spus şase luni doar «Bună dimineața, bună seara şi poftă mare». E vorba despre respect faţă de oamenii cu experiență. Ţi se putea întâmpla şi ţie să joci slab, dar nu poţi avea glume de genul acesta”, a spus Cristi Dulca, la Look Sport.

AndreasMihaiu

George Florescu (36 ani), fostul jucător al lui “U” Cluj a mărturist că dacă cei doi fotbaliști din Ștefan Cel Mare făceau gestul ăsta pe vremea lui Cristi Dulca încasau și o bataie de la colegi.

“Pe vremea lui Cristi îşi luau şi bătaie, nu erau doar trimiși la echipa a doua. Ţin minte că nu-mi permiteam să ridic capul din pământ atunci când am intrat prima dată în vestiar la echipa mare. Când treceam pe lângă cineva spuneam «Bună ziua»”, a spus George Florescu pentru sursa citată.

geani cretu

Citește și Reacția conducerii lui Dinamo, în urma glumei macabre la adresa lui Nepomuceno: „S-a prescris”